2014/02/17

Schimbul de Like

Despre serviciul de schimb de like-uri.
Ce este si la ce ajuta.

schimb de likePromovare online poate fi benefica penru orice afacere. In zilele noastre prezenta online a unei afaceri poate aduce o multime de beneficii. Retelele de socializare sunt si ele un loc foarte potrivit pentru a promova si a face cunoscut un serviciu sau o afacere pe plan national sau chiar international daca se doreste. Fie ca ai o pagina de Facebook sau o fotografie la care ai nevoie de like-uri, un clip pe youtube la care iti doresti cat mai multe vizualizari sau aprecieri, un profil de Facebook la care iti doresti followersi sau un site caruia iti doresti sa ii cresti traficul schimbul de like-uri este o metoda buna si la indemana oricui pentru asta. Este o metoda de castigat like-uri gratuita insa pentru cei care dispun de un buget aceste aprecieri se pot cumpara. O pagina de Facebook de prezentare care are un numar semificativ de aprecieri va sporii interesul si increderea celor care viziteaza pagina.

Pe internet exista numeroase site-uri de like exchange iar pe majoritatea aveti optiunea de a alege o tara anume de unde doriti aprecieri (Romania in cazul nostru) sau sa primiti arecieri din lumea intreaga. Ramane la alegerea voastra daca doriti sau nu aprecieri si de la persoane dinafara tarii noastre.
Aprecierile vin de la persoane reale cu conturi reale de Facebook care va apreciaza pagina pentru a castiga puncte iar astfel sa isi puna si ei pagina pe site si sa castige si ei aprecieri la randul lor. 

like exchange

Alegerea site-ului pe care sa faceti schimb de like are si el un rol important fiindca un site cunoscut si folosit de multa lume va ofera posibilitatea de a castiga un numar aproape nelimitat de puncte zilnic pentru care mai apoi sa primiti si voi aprecieri in timp ce pe un site care nu este indeajuns de cunoscut nu veti gasi multe oferte si totodata si aprecierile la pagina voastra vor venii greu din cauza lipsei membriilor. Unul din cele mai cunoscute si serioase, folosita si de mine de altfel este site-ul Like4Like. Am mai incercat si altele insa este cel de care sunt intr-adevar multumit din mai multe motive. Este unul din cele mai populare site-uri, iar ceea ce mi-a placut la el si nu am mai vazut in alta parte este faptul ca iti primesti creditele inapoi in cazul in care cineva iti da like iar dupa o perioada va da unlike la pagina ta/materialul tau.
Ok, iata ce ar fi de facut. Ne inregistram pe site dupa care trebuie sa castigam credite prin aprecierea paginilor/pozelor sau videoclipurilor altora. Pentru fiecare apreciere sau vizionare primim un anumit numar de puncte. Dupa adunarea unor puncte putem sa ne adaugam si noi pagina pentru a primii aprecieri de la altii.
Pe scurt,castigam puncte pe care le folosim pentru a primi like-uri,vizite pe site sau vizualizari pe Youtube. Prin aceasta metoda ne facem pagina, site-ul sau videoclipul de pe Youtube mult mai cunoscut si vom avea mai multe aprecieri la ele ceea ce va trezii interesul celor care ne viziteaza linkul.
Intr-o ora se pot face aproximativ 1000 de puncte ceea ce inseamna 100-120 de aprecieri la un material pe care il adaugam. Am inceput sa aduc like-uri paginii pe Facebook al acestui blog insa am renuntat mai apoi fiindca aceasta ora prefer sa o petrec mai bine lucrand la blog.
Serviciul este gratuit insa pentru cei carora le permite bugetul punctele pot fi si cumparate fara a mai pierde timp castigandule.
Insa nu doar aprecieri pe Facebook se pot castiga aici.
Punctele pot fi castigate prin multe alte metode cum ar fi 

Facebook Followers, likes, comments, shares
Youtube subscribers, likes, views, comments
Twitter tweets, Follows
Google Plus shares
SoundCloud follows, listening
Pinterests
Instagram
Site viewing

Asadar dupa cum vedeti metodele de castigat puncte sunt diverse iar punctele castigate pot fi folosite mai apoi pe ceea ce aveti voi nevoie din lista de sus mentionata.
De asemenea au un sistem de referali iar daca aduceti persoane pe site veti primi un procent din punctele castigate de acestia.
Pentru a castiga puncte va trebui sa dati pe Social media Exchange de unde sa va alegeti metoda prin care doriti sa castigati puncte iar mai apoi sa va adaugati linkul vostru la Add and Manage Pages pentru a incepe sa primiti si voi like-uri,followersi sau vizualizari.
Inregistreaza-te si incepe sa castigi puncte pentru schimbul de like-uri Register!

Alt site asemanator cu Like4Like este Addmefast
Addmefast

Aprecieri Facebook Gratis

Multa bafta!

Niciun comentariu:

Spune-ti parerea:

invata-online.blogspot.com Web analytics