2014/02/17

Concurs de pronosticuri

Concurs de pronosticuri fotbal
 Castiga bani din pariuri fara nici o investitie/depunere!
Am observat ca multi pariori cauta site-uri de pariuri online care ofera un bonus de bun venit fara ca jucatorul sa faca vre-o depunere. Din pacate nu exista astfel de site-uri iar cele care promit asta probabil sunt tzepari si ori nu vor platii niciodata ori vor cere ca jucatorul sa faca si o depunere pe care sa o ruleze de cateva ori pentru a putea  face o retragere.
concurs pronosticuri

Exista insa multe case de pariuri care ofera bonusuri pentru prima depunere de 50% sau 100% a sumei depuse in cont cel mai serios si cunoscut fiind Bet365.
De curand insa am aflat despre un site cu un concurs de pariuri cu premii in bani in contul Bet365. Este vorba despre  Soccerfame, un site unde pariori din lumea intreaga participa lunar la un concurs de pronosticuri iar primii 20 de pariori cu cele mai multe puncte virtuale castigate vor fi premiati cu bani reali in contul Bet365.
Mai exact la fiecare inceput de luna fiecare jucator inscris in concurs porneste cu 200 de puncte care pot fi folosite pentru pronosticuri. Se poate paria intre 1-10 puncte pe un pronostic in functie de increderea pe care o aveti in el iar ele se inmultesc cu cota prinsa in cazul unui pont castigator. Nu exista limite de meciuri pariate pe zi deci puteti juca toata oferta de pariuri sau toate punctele din cont in fiecare zi. Nu puteti juca bilete combo ci doar pronosticuri solo. Se poate paria doar pe fotbal. Primii 10 jucatori de la sfarsitul lunii au in general 600-400 de puncte adunate asadar nu este greu de ajuns in top10, trebuie doar sa va dublati punctele intr-o luna ceea ce inseamna  minim 20 de euro in contul Bet365.
Personal obisnuiesc sa pariez pe surprize, favoritele sa faca egal sau sa piarda. La cate surprize sunt in ultima vreme in fotbal este greu de prins un bilet cu 4-5 meciuri fiindca una din 4-5 favorite sigur face un pas gresit, acesta fiind motivul pentru care prefer sa joc astfel de pronosticuri.

 Premiile sunt in valoare de 500 de euro lunar care se platesc in felul urmator:


Locul 1- 120 Euro

 Locul 2 - 80 Euro 
Locul 3 - 60 Euro 
Locurile 4-10 - 20 Euro
Locurile 11-20 - 10 Euro 

Este un site serios care chiar plateste. Desii am aflat de curand de ei am reusit sa termin chiar din prima luna pe locul 18 si am fost platit. 
Banii primiti in contul Bet365 trebuie rulati de 3 ori pe cote de minim 1.5 inainte de a putea  efectua o retragere!
Tin sa mentionez ca la fel ca Soccerfame si Bet365 este un site serios, probabil cea mai populara casa de pariuri online cu interfata si in limba romana cu o oferta foarte larga de optiuni de pariere si cote foarte bune.
Joc de mult la ei, am facut si retrageri si nu am avut probleme,sunt seriosi si ii recomand.
Banii pentru premiile de pe Soccerfame le ofera Bet365 fiindca astfel au si ei de castigat prin faptul ca castigatorii concursului trebuie sa isi deschida cont pe casa lor de pariuri ceea ce inseamna jucatori noi pe site.


Despre reguli si premii puteti citii aici Soccerfame Prizes
Ceea ce mi se pare interesant este faptul ca jucatorii pot vedea pronosticurile altora deci daca doresti sa vezi ce pronosticuri joaca pariorii de pe primele locuri le poti vedea daca intrii pe profilele lor. Tot aici apare si istoricul pronosticurilor acestora pentru a nu avea dubii ca s-ar afla ceva necurat la mijloc!
Inregistrati-va si incepeti sa jucati! Este totul gratuit deci nu aveti nimic de pierdut ci doar de castigat in cazul in care aveti putin noroc si cunostinte in domeniu!

Multa bafta!

2 comentarii:

  1. am terminat pe 5 si n-am primit nimic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca este vorba de luna aprilie atunci ai rabdare. Iti vor intra banii daca ai usernameul de pe Bet365 adaugat pe Soccerfame! Dureaza cateva zile.

      Ștergere

invata-online.blogspot.com Web analytics