2014/02/16

Prezenta online a unei afaceri

Daca aveti o afacere prezenta online a acesteia este obligatorie! Existenta afacerii pe internet ajuta la promovarea si dezvoltarea ei,  crearea unei legaturi cu actualii clienti si cresterea numarului lor.
Un site web este precum o carte de vizita, ofera un plus de imagine si sporeste increderea eventualilor clienti!
prezenta afacerii onlineIndiferent de domeniul de activitate nu puteti ignora milioanele de persoane care acceseaza internetul zilnic lucru care face ca un site web sa fie cea mai buna modalitate de publicitate pentru o afacere din cauza costurilor mici si numarului imens de utilizatorei de internet. 
In zilele noastre majoritatea celor care sunt in cautarea unui anumit serviciu sau doresc sa cumpere ceva vor cauta pe internet. Este simplu, comod, rapid si pot alege cea mai potrivita varianta din toate cele pe care le gasesc. Astfel ei economisesc timp si se scutesc de drumurile inutile de la o firma la alta.
Avand un site web va creati si mentineti o legatura cu partenerii si clientii vostri, aflati parerile lor, ce is doresc si ii tineti la curent cu noutati, promotii sau reduceri. Este cea mai rapida modalitate prin care o afacere poate  ajunge in alte orase sau tari ceea ce poate insemna posibili noi clienti.
Site-ul web este ca o vitrina a afacerii tale, un instrument excelent de marketing unde ai posibilitatea sa iti prezinti produsele sau serviciile  prin fotografii si descrieri detaliate.

Chiar daca crearea unui site presupune anumite costuri acesta va spori vizibilitatea firmei, va genera clienti noi si va creste vanzarile afacerii.
afacere pe internet

Ce trebuie sa contina un site web a unei companii-afaceri

-Un URL care sa aibe legatura cu domeniul in care activati

-O pagina de contact cu adresa, numar de telefon, adresa de e-mail, link spre pagina de Facebook daca eventual aveti si un formular de contact
-O pagina "Despre noi" in care va faceti cunoscuta compania, istoria ei si descrieti cu ce se ocupa ea. Daca firma are anumite performante remarcabile, acestea pot fi mentionate aici. Laudati-va daca aveti cu ce!
-Minim o pagina cu prezentare cat mai detaliata si convingatoare a produselor sau serviciilor oferite
-Eventual un FAQ (intrebari frecvente)
-Un angajat care sa se ocupe permanent de site(update-uri, design, promovare, SEO). Nu ajunge ca site-ul sa fie doar creat si lasat de  izbeliste. Astfel de site-uri nu se vor bucura niciodata de  prea multa vizibilitate. Un site trebuie mereu updatat, optimizat si perfectionat pentru o pozitie cat mai inalta in motoarele de cautare!

Un site de prezentare poate aduce o multime de beneficii unei afaceri iar in zilele noastre existenta online o consider obligatorie! Nu neglijati mediul online si retelele de socializare!
Voi vorbii si despre costurile crearii unui website intr-o alta postare!

Niciun comentariu:

Spune-ti parerea:

invata-online.blogspot.com Web analytics