2014/02/16

Castiga bani online

In zilele noastre internetul este o sursa serioasa de venit pentru tot mai multa lume. Fie ca au o afacere pe internet, ofera diferite serivicii online, au un site/blog de succes de pe urma caruia castiga din publicitate sau lucreaza pe diferite site-uri numarul persoanelor care reusesc sa isi castige traiul lucrand de acasa pe internet este in continua crestere.
Insa la fel ca in orice domeniu, unii au succes, altii nu fie pentru ca nu este pentru ei ceea ce fac si nu se pricep fie pentru ca renunta mult prea repede, usor.

Ca sa dau un exemplu din domeniul meu, pentru ca un blog sa fie de succes, sa primeasca trafic organic (din cautari pe Google,Yahoo si alte motoare de cautare) si sa inceapa sa genereze venituri este nevoie de multe luni, poate chiar un an de munca continua la el timp in care sa se lucreze la aspectul acestuia, publicarea de articole si optimizarea lui pentru motoarele de cautare. Trebuie sa fi pregatit sa petreci minim 10 ore saptamanal lucrand la el chiar daca in primele 2-3 luni nu vei vedea rezultate aproape deloc! La fel se intampla si in cazul magazinelor online, firmelor care ofera diferite servicii online si la fel ca in viata reala totul necesita timp si multa munca pentru a incepe sa functioneze. Concurenta este mare in fiecare domeniu si doar cei care nu renunta vor reusii sa ajunga in top daca nu se vor da batuti.
idei afaceri online


Exista si multe site-uri pe care puteti castiga bani prin vizionarea de reclame si diferite alte mini-job-uri. La fel si aici, inceputul este dificil insa cu perseverenta veti ajunge sa invatati sa rezolvati mai usor aceste sarcini si cu timpul sa inscrieti cat mai multe persoane iar astfel sa castigati bani si de pe urma acestora(un anumit procent din cat castiga ei).
Site-ul Dollarsincome este o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa castige bani pe internet petrecand 2-3 ore zilnic in fata calculatorului. Este un site serios unde puteti castiga bani online prin vizioanarea de reclame, vizitarea anumitor site-uri, aprecierea paginilor pe Facebook si multe alte mini-job-uri care nu sunt putine si aveti de unde alege. Cu 2-3 ore petrecute pe site se pot castiga zilnic cate 3-5 dolari ceea ce inseamna aproximativ 100-150 de dolari/luna iar daca convingeti si alte persoane sa se inscrie prin linkul vostru de referal veniturile voastre se vor mari fiindca veti castiga si de pe urma acestora si puteti ajunge ca veniturile generate de acestia sa le depaseasca pe ale voastre daca veti avea multi referali activi. Ofertele nu lipsesc, asadar aveti de unde alege. In momentul in care scriu aceasta postare pe site sunt 419 oferte care sunt platite in functie de dificultatea acestora. (vezi poza)
Dollarsincome bani online
Cu siguranta multi isi doresc un job online, pe internet pentru a castiga niste bani de buzunar in timpul liber iar Dollarsincome dupa parerea mea este unul pe care ar trebui sa il incerce.
Sunt seriosi cu platile iar ca metoda de plata accepta Paypal.
Minimul de plata pentru membrii noi este de 20$ care cu timpul va scadea la 3$.
Daca aveti cateva ore libere zilnic si doriti sa le petreceti castigand niste bani de buzunar va indrum sa incercati aceasta metoda de a castiga bani pe internet!
Inregistrare pe Dollarsincome aici.

Alt site aproape identic cu acesta este microworkers cu 500.000 de membrii  inregistrati deja din intreaga lume! Bineinteles acestia nu sunt toti activi.
La fel ca pe Dollarsincome si aici va trebui sa rezolvati cat mai multe mini-job-uri zilnic si astfel va puteti mari veniturile lucrand pe 2 site-uri.
Mai exista multe, extrem de multe site-uri unde puteti castiga bani de acasa din fata calculatorului insa nu toate sunt serioase. Cele 2 prezentate de mine platesc cu adevarat. In cazul in care gasiti un site este bine sa cautati pe Google numele site-ului dupa expresiile, dau un exemplu "Microworkers plateste?" sau "Microworkers Scam" "Microworkers seriosi" veti gasi cu  siguranta rezultate pe forumuri unde cei care lucreaza deja pe aceste site-uri discuta despre ele. 

Niciun comentariu:

Spune-ti parerea:

invata-online.blogspot.com Web analytics