2014/02/26

Descarcare muzica de pe Youtube in format mp3

Acesasta postare nu cred ca mai ar nevoie de o introducere, fiindca stim cu totii ce este Youtube-ul si ce este un fisier mp3.
convertire mp3 youtube
Probabil vi s-a intamplat multora sa doriti sa descarcati o anumita melodie dar sa nu o gasiti pe nici un site. Mi s-a intamplat si mie si de aceea am decis sa scriu acest articol.
Probabil multi stiu deja ca videoclipurile de pe Youtube pot fi convertite in format mp3 si descarcate ulterior. Pentru cine nu stie insa va voi arata cum se face. Sa presupunem ca dupa ce ascultam o anumita melodie pe Youtube dorim sa o descarcam. In loc sa mai cautam pe Google dupa numele numele artistului si a melodiei si uneori sa nici nu gasim melodia ori sa nu fie aceeasi varianta (una din ele poate fi un remix) este mult mai usor sa copiem linkul melodiei de pe youtube sa intram pe un site unde sa o convertim si sa o descarcam.

Sunt multe site-uri si programe prin care putem convertii printre care:




http://www.youtube-mp3.org Cel mai simplu de folosit. Doar copati linkul melodiei de pe Youtube, il lipiti pe site,dati convert si in cateva secunde puteti descarca melodia in format mp3.

http://www.flvto.com la fel,extrem de simplu de folosit.

http://www.convertmemp3.com

Cum se gaseste o melodie daca nu stim cine o canta sau numele melodiei.


Un alt lucru care la fel probabil ni s-a intamplat tuturor este sa ne amintim un anumit vers dintr-o melodie dar sa nu stim numele melodiei sau al artistului care o canta si sa vrem sa gasim melodia. Introduceti doar acel vers pe google alaturi de textul versuri.
De exemplu pentru o melodie a lui Nane(sunt un mare fan) daca imi amintesc doar versul "Ma tine in loc o supradoza de orgoliu" voi da o cautare pe Google dupa "Ma tine in loc o supradoza de orgoliu versuri"


gasirea unei melodii
 Dupa cum vedeti cautand acel vers chiar din primul rezultat pe Google aflam ca numele melodiei este Pacatos si o canta Nane. Acum ca stim cine o canta nu ne ramane decat sa o descarcam. Puteti gasi asa aproape orice melodie. Doar sa scrieti versurile corect.

Niciun comentariu:

Spune-ti parerea:

invata-online.blogspot.com Web analytics