2014/02/17

Haine Made in China la pret de producator

 Cumpara hainele importate din China la adevaratul lor pret!

Hainele importate din China sunt tot mai raspandite in tara noastra, majoritatea magazinelor importa de acolo ele avand preturi accesibile pentru tot romanul si asta este ceea ce se vinde la noi.
Totusi preturile din magazinele de la noi sunt mult mai ridicate decat cele  initiale.
Haine chinezesti la pret de producator!

haine wholesale-dress Cred ca avem cu totii macar cateva haine "Made in China" in garderoba.
Eu personal nu prea tin cont de firma care le produce atunci cand vreau sa imi cumpar un articol vestimentar iar criteriul dupa care imi  aleg ceva este ca acesta sa imi placa cum arata in primul rand si sa stea bine pe mine.

Majoritatea hainelor din magazinele din tara noastra vand haine produse si importate din China fiindca acestea au preturi pentru tot romanul si putini sunt romanii care isi permit haine de firma.
Ei bine, aceste haine le poate cumpara oricine la pret de producator de pe Wholesale Dress un site chinezesc cu haine-incataminte si accesorii la preturi foarte mici! Unele produse sunt chiar de 4-5 ori mai ieftine decat se gasesc in magazinele din tara. Chiar nu imi venea sa cred cat sunt de ieftine unele. Iata cateva exemple de produse si preturi:


haine ieftine China



Pantofi 5 dollari, aproximativ 17 lei. La noi sigur nu s-ar gasii sub 100 de lei.(de 5 ori mai scumpi)








Haine ieftine China



Aproximativ 35 Lei. L-am vazut si la noi cu 99 Lei.(de 3 ori mai scump)












Haine China pret de producator


Rochie la 2.70 USD, aproximativ 10 Lei.(la rochii nu ma pricep insa nu cred ca ar fi sub 50-60 de lei o astfel de rochie)











Pe site se gasesc mii de produse in categoriile Femei, Barbati, Copii, Bijuterii, Accesori, Genti, Incaltaminte, Lenjerie, Costume si Rochii pentru nunti, rochii mirese si cu siguranta v-ar lua cateva ore bune sa rasfoiti site-ul pentru a alege  cateva produse dintr-o astfel de oferta imensa.
Navigand putin prin categorii veti gasi cu siguranta produse dragute, la moda si care sa va placa.
Chinezii au a doua cea mai mare economie a lumii si probabil vor ajunge pe primul loc si vor depasii Statele Unite. Asta se intampla fiindca au o forta de munca ieftina si imensa,chinezii lucreaza pentru bani putini(au salarii chiar mai mici decat ale noastre) astfel aproape orice se produce la ei de la jucarii la haine sau telefoane destepte. Au fabrici imense cu zeci de mii de angajati.
 Poate nu stiati insa firmele de smartphone-uri au fabricile tot in China.
Sa revenim insa la oile noastre!

Cum comandati si cat costa transportul.
Penru a comanda de aici este rentabil doar in cazul in care comandati intr-o cantitate mai mare, eventual impreuna cu 2-3 prieteni pentru a plati impreuna transportul. Cea mai potrivita si accesibila metoda de transport mi se pare China Post unde pentru Romania se plateste 3$ pentru primele 100 gr si cate 1.69 dolari in plus pentru fiecare alte100 gr.
Adica pentru un colet cu greutate de 5 kg (aproximativ 10-15 produse) se plateste:
3$ + 82$=85$ aproximativ 300 RON transportul. Asta ar insemna probabil produse de cca. 300 de Ron si alti 300 RON pentru transport insa este totusi mult mai convenabil decat sa le cumparati din magazine de 3-4 ori mai scumpe.
Chiar daca costul transportului este ridicat facand un calcul veti vedea ca merita.
Prin China Post coletul ajunge in aprox. 3 saptamani in Romania. Veti fi anuntat telefonic si rugat sa mergeti la posta pentru a-l ridica.
Exista si o modalitate de transport ieftina pe vapor China Post by Sea insa nu o recomand deoarece comanda ajunge in 20-50 de zile lucratoare ceea ce poate insemna mai mult de 2 luni.
Fiecare produs are mentionat si gramajul la detalii.
Eu va recomand sa va inregistrati pe site, va adaugati produsele in cosul de cumparaturi iar apoi veti vedea exact greutatea coletului, metodele de livrare disponibile si pretul total (produse+transport). Astfel veti putea face alegerea cea mai potrivita.

Trebuie sa fiti insa atenti la lungimea hainelor. Stim cu totii ca chinezii sunt scunzi asadar trebuie sa fiti atentie la lungimea hainelor. Lungimea exacta in cm este mentionata la descrierea fiecarui produs. Asigurati-va ca va alegeti o marime buna inainte de a comanda.
Unele haine sunt Free-size acestea s-ar putea sa ii fie mici unei persoane mai inalte de 1.7m. Marimea free-size este pentru persoanele de 1.6-1.7 m inaltime.

La marimea incaltamintelor insa nu sunt probleme si numerele se potrivesc.
Dupa ce ati facut comanda ea trebuie platita in max. 7 zile prin PayPal, transfer bancar sau Western Union. Ei trimit coletul doar dupa ce comanda a fost platita iar daca faceti intr-o zi o comanda si o platiti doar ziua urmatoare s-ar putea sa aveti probleme fiindca ei vand in cantitati mari in intreaga lume si stocul unui produs se poate epuiza oricand. Pentru a va asigura ca primiti toate produsele platiti comanda chiar dupa ce ati plasat-o. In cazul in care produsul nu mai este pe stoc va trebui sa alegeti intre a-l inlocuii cu altul sau sa va ramana contravaloarea lui in cont. 
Au si un serviciu de Live Chat prin Yahoo! Messenger sau Skype 24/24 unde orice intrebare aveti va vor lamurii!
Cei de la Live Chat sunt tot chinezi si veti vorbii in engleza cu ei.
Pe scurt, va inregistrati, alegeti produsele, plasati comanda, o platiti si asteptati cuminti telefonul de la posta!

Multa bafta!

Niciun comentariu:

Spune-ti parerea:

invata-online.blogspot.com Web analytics